Kaffekapslar


Kaffe från Sjöstrands Coffee

Vi svenskar har länge haft en djup kärlek för kaffe, och det kanske är föga att bli förvånad över med tanke på det mörka land vi befinner oss i. Dagen blir snabbt till kväll, och vi längtar efter något som kan pigga upp oss. Ett gott kaffe piggar inte bara upp oss, utan sätter även guldkant på morgon som dag. Det ger en lyxig känsla och sprider många nöjda miner. För att få till riktigt gott kaffe behövs en riktigt bra kaffemaskin, med riktigt bra kaffekapslar. Sjöstrands Coffee är ett populärt namn på marknaden och erbjuder just det som behövs för att få till riktigt bra kaffe. Med en espressomaskin från Sjöstrands Coffee kommer kaffet smaka som aldrig någonsin förr. Snygga kaffeflickor träffar du också lätt, bara du har modet.

Espressomaskin med komposterbara kaffekapslar


En espressomaskin är numera en vanlig komponent i många svenska hem och en självklar del av vardagen. En espressomaskin garanterar för många gott och smakfullt kaffe, men marknaden är bred och det kan vara svårt att välja mellan olika varianter och märken. Det som får allt fler att välja en kaffemaskin från Sjöstrands Coffee är dels den eleganta och tidlösa designen, dels de tillhörande komposterbara kaffekapslarna. Med Sjöstrands egna kaffekapslar fyllda med 100% ekologiskt kaffe blir kaffestunden ett hållbart och miljövänligt koncept. Sjöstrands espressomaskin har en högtryckspump på 19 bar som tillsammans med hett vatten framhäver kaffets alla smaker och aromer i en perfekt balans.

Olika sorters kaffekapslar

Sjöstrands komposterbara kaffekapslar fyllda med 100% ekologiskt kaffe kommer i en rad olika smaker och utföranden. Kaffekapslarna säljs i paket om 10 kapslar och i paket om 100 kapslar och kommer i 4 olika varianter – N°1 Espresso, N°2 Espresso, N°3 Lungo och 

N°4 Espresso Decaf.  N°1 Espresso är en mörkrostad espresso med rökig hint av mörk choklad, medan N°2 Espresso är en stark italiensk espresso med hint av mörka frukter och rik eftersmak. N°3 Lungo har en behaglig och välbalanserad lungo med noter av citrus och med fin eftersmak, medan N°4 Espresso Decaf har en något ljusare rost med fint av citron balanserat med toner av mörk choklad.